Autohjælp, ny

Fag til kurset:
Autohjælp ny teknologi avanceret
Skolefagkode: 47352
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 540,00 kr.
Målgruppe
Uddannelsen er målrettet personer, der har erfaring med at udføre autohjælp, og som har gennemført uddannelsen "Autohjælp, ny teknologi - 40880" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Formål:
Deltageren kan udføre autohjælp på køretøjer med avanceret teknologi, herunder transmissionssystemer, komfortsystemer og sikkerhedsudstyr.

Indhold:
Deltageren kan udføre autohjælp på køretøjer med avanceret teknologi, herunder transmissionssystemer, komfortsystemer og sikkerhedsudstyr.   Arbejdet omfatter løsning af autohjælpsrelaterede behovsbestemte problemstillinger primært vedrørende: Traditionelle komfortanlæg og CAN Bus styret komfort med fokus på oplukning af centrallåse ved manglende nøgle/fjernbetjening og ved strømløst køretøj. Transmissionssystemer, herunder primært automatgear og DSG gearkasser med fokus på spærrede gearvælgere. Elektriske håndbremsesystemer med fokus på frigørelse af blokerede håndbremser. Nødreparationer på elektriske kredsløb som for eksempel anhængerstik på bil og trailer. Start/stopsystemer med fokus på batteriet og korrekt starthjælp.   Endvidere kan deltageren yde god kundeservice herunder i forbindelse med vejledning af kunderne, ved planlægning på og sikring af arbejdsstedet, ved visitering til opgaven og ved mindre nødreparationer af køretøjet på stedet eller bugsering til værksted.
Autohjælp, ny teknologi
Skolefagkode: 40880
Varighed: 10,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1080,00 kr.
Målgruppe
Personel ansat i virksomheder, der udfører autohjælp.

Formål:
Deltageren kan udføre autohjælp på køretøjer med brændstoføkonomisk opbygning og med indbygget avanceret teknologi og sikkerhedsudstyr samt på køretøjer, der fremføres med hel eller delvis el-drift.

Indhold:
Deltageren kan udføre autohjælp på køretøjer med brændstoføkonomisk opbygning og med indbygget avanceret teknologi og sikkerhedsudstyr samt på køretøjer, der fremføres med hel eller delvis el-drift. Arbejdet omfatter starthjælp, fejlfinding, mindre nødreparationer på forskellige køretøjers motortyper og deres tilhørende systemer, herunder bremse-, køle-, brændstof-, el- samt smøre- og transmissionssystemer. Deltageren kan vejlede kunder og udføre planlægning på og sikring af arbejdsstedet, herunder foretage visitering til opgaven, mindre reparationer af køretøjet på stedet eller bugsering til værksted.

Certificering:
Ingen.

Hold information

Valgte hold
Kursussted Rescue Center Denmark, Storstrømsvej 39, 6715 Esbjerg N
Varighed 15,0 dage
Deltagerpris 1620,00 kr.
Pris for ledige Ikke angivet
Pris udenfor AMU-målgruppe Ikke angivet
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Autohjælp, ny
Kontaktperson Jette Henriksen
Telefonnr 7913 4584
Email jehe@rybners.dk
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 18
Status Optaget