Autohjælp & bjærgning


Autohjælp & bjærgning

Rescue Center Denmark tilbyder, både de grundlæggende kurser for dig der er ny i branchen og videregående kurser i autohjælp og bjærgning.

På autohjælpskurserne lærer du om starthjælp, småreparationer, slæbningsbekendtgørelsen og mange andre ting, der gør at du kan hjælpe kunder, der har problemer med deres biler.

Vi uddanner også til de større opgaver med busser og lastbiler. Her skal du fortsætte efter autohjælp med kurser i bjærgning og bugsering af store køretøjer, hvor du lærer at arbejde med de store bjærgningskøretøjer. Vi går i dybden med beregninger – så du er sikker på at transporten altid overholder gældende lovgivning.

Alle vore kurser, er en blanding af teoretiske oplæg og praktiske øvelser – så du får prøvet teorien af i praksis.

Adgangskrav her til:

Du skal være fyldt 18år og have gyldig kørekort B.

OBS:

ved Bjærgning er kørekort C påkrævet.

ved Bjærgning og Bugsering af storvogn  er kørekort C/E påkrævet.

Mangler du et godt råd eller har du et uddannelsesbehov, der kræver et særligt tilrettelagt kursus, så ring til os på tlf. 7913 4555

Kurser

Velkommen til kursusoversigten

I menuen til venstre finder du kursusoversigten, opdelt efter emne.
Når du har fundet det ønskede kursus, får du oplysninger om indholdet ved at klikke på navnet i den første spalte. I anden spalte kan du se antallet af oprettet hold, og i tredie spalte kan du se, om kurset er optaget, aflyst eller om der stadig er ledige pladser.

Ønsker du at tilmelde dig kurset, klikker du på navnet og derefter på tilmeld nu.

Hvis du er i arbejde eller tilmelder ansatte for en virksomhed, vil du blive overført til www.efteruddannelse.dk. Hvis du er ledig eller tilmelder ledige for f.eks. et jobcenter, vil du fortsat blive på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7 9 13 4444

Vi glæder os til at modtage din tilmelding