Brand & Redning


Brand & Redning

Overvejer du at blive brandmand, eller vil du lære at kunne slukke en mindre brand derhjemme, så har vi kurserne her.

Vi tilbyder elementær brandslukning, så du lærer at bruge, f.eks. de håndslukkere der er på din arbejdsplads. Vi kan uddanne op til en fuld brandmandsuddannelse og vi kan hjælpe med øvelser og vedligeholdelses træning. Vi tilbyder også kursus i varmt arbejde

Mulighederne er mange – så tag os med på råd, hvis du har et behov for træning inden for brand.

På redningsområdet kan du bruge vores ekspertise i højderedning, vores viden om frigøring af fastklemte i køretøjer, kystredning, specialredning, frigøring fra el- og hybridkøretøjer eller i alle de andre redningsopgaver der findes.

Har du specielle ønsker til træning eller uddannelse, kontakt os her på tlf. 79134555

 

Bemærk:
Vores elektroniske tilmeldingsformular er midlertidig ude af drift. Kontakt os venligst pr. mail eller telefon – vi beklager fejlen. AMU tilmeldinger via efteruddannelse.dk fungerer fint fra hjemmesiden

Please notice:
Our electronic registration form is temporarily out of order. Please contact us by mail or phone - we apologize for any inconvenience.

Kurser

Velkommen til kursusoversigten

I menuen til venstre finder du kursusoversigten, opdelt efter emne.
Når du har fundet det ønskede kursus, får du oplysninger om indholdet ved at klikke på navnet i den første spalte. I anden spalte kan du se antallet af oprettet hold, og i tredie spalte kan du se, om kurset er optaget, aflyst eller om der stadig er ledige pladser.

Ønsker du at tilmelde dig kurset, klikker du på navnet og derefter på tilmeld nu.

Hvis du er i arbejde eller tilmelder ansatte for en virksomhed, vil du blive overført til www.efteruddannelse.dk. Hvis du er ledig eller tilmelder ledige for f.eks. et jobcenter, vil du fortsat blive på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7 9 13 4444

Vi glæder os til at modtage din tilmelding