GWO/Wind


GWO/Wind

Nederst på siden finder du vort kursusudbud til vindmøllebranchen, ved at ”klikke” på et kursus får du mere at vide omkring indhold og kursusdatoer for det enkelte kursus.

Kurser som er GWO godkendte og i henhold til GWO-standarden, har GWO i kursusnavnet. Udover listen med GWO-kurser nederst, udbyder Rescue Center Denmark i samarbejde med AMU SYD i Ribe kurset GWO Blade Repair, for indhold, datoer og tilmelding: https://www.amusyd.dk/gwo-blade-repair.html

Vær opmærksom på, at hvis du skal deltage på et GWO godkendt kursus for første gang, skal du oprette en personlig WINDA-profil, på: https://winda.globalwindsafety.org/register/delegate/

Dit WINDA ID skal herefter oplyses ved tilmelding til dit GWO-kursus. WINDA er en global database udviklet med det primære formål at verificere certificeringsstatus af GWO-certificerede kursusudbydere og træningsstatus for deltagere, der har deltaget på et GWO-certificeret kursus.

 

ActSafe kurserne gennemføres i henhold til ISO 22846-1 og 2 standarderne (Standards for Rope Access systems) godkendt at DNV-GL.

Confiend Space kurset følger retningslinjerne i de Engelske retningslinjer for Confiend Space (Performance Criteria of the UK National Occupational Standards: Working in High Risk Confined Spaces)

Har du behov for special træning, akutte behov eller ønsket om en firmaaftale,

kontakt venligst Dan Berg Nielsen på mobil. +45 2060 8137

 

Kurser

Velkommen til kursusoversigten

I menuen til venstre finder du kursusoversigten, opdelt efter emne.
Når du har fundet det ønskede kursus, får du oplysninger om indholdet ved at klikke på navnet i den første spalte. I anden spalte kan du se antallet af oprettet hold, og i tredie spalte kan du se, om kurset er optaget, aflyst eller om der stadig er ledige pladser.

Ønsker du at tilmelde dig kurset, klikker du på navnet og derefter på tilmeld nu.

Hvis du er i arbejde eller tilmelder ansatte for en virksomhed, vil du blive overført til www.efteruddannelse.dk. Hvis du er ledig eller tilmelder ledige for f.eks. et jobcenter, vil du fortsat blive på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 79134511

Vi glæder os til at modtage din tilmelding