GWO Slinger Signaller

Kurset giver deltagerne viden og færdigheder til at udføre opgaver som anhugger ved simple løfteopgaver hvor en løfteplan er udarbejdet og alle kendte risici beskrevet. Deltagerne vil være i stand til at forudse eventuelle risici og foretage forbyggende handlinger så ulykker undgås. Efter kurset vil deltagerne kunne udføre anhugger opgaver og have en klar kommunikation med kranoperatøren på en sikker og korrekt måde. Kursisten vil kende forskelligt anhugningsgrej, anvendelse, mærkning og godkendelsesregler. Kurset gennemføres i henhold til GWO-standarden Slinger Signaller. Varighed 2 dage.

 

Adgangskrav:

Ved kursusstart udfyldes og underskrives en sundhedserklæring, det forventes af deltagerne at de er i almindelig fysisk god form. Ellers er der ingen yderligere krav for deltagelse.

 

WINDA-registrering og gyldighed.

Efter gennemført kursusmodul registrerer Rescue Center Denmark det gennemførte modul i WINDA under deltagerens personlige WIND-ID. Der er ingen udløbsdato på gyldigheden af kurset.

 

 

Bemærk.

Kurset er incl. Forplejning, men excl. overnatning, du kan evt. bestille overnatning på vores skolehjem- og kursuscenter Hermitage på tlf.nr. 75-126464 eller mail. hermitagemail@rybners.dk

 

Hvis en eller flere af deltagerne taler andet sprog end dansk, så gennemføres kurset på engelsk.

 

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Sekretær Elisabeth Kristensen

mail: elk@rescuecenter.dk

tlf: 79134434

Hold

Holdliste
14. september 2020 Valgt 6 ledige pladser
23. november 2020 6 ledige pladser

Hold information

Valgte hold
Startdato 14. september 2020
Slutdato 15. september 2020
Maksimum antal deltagere 6
6 ledige pladser