GWO/Wind


GWO/Wind

Nederst på siden finder du vort kursusudbud til vindmøllebranchen, ved at ”klikke” på et kursus får du mere at vide omkring indhold og kursusdatoer for det enkelte kursus.

Kurser som er GWO godkendte og i henhold til GWO-standarden, har GWO i kursusnavnet. Udover listen med GWO-kurser nederst, udbyder Rescue Center Denmark i samarbejde med AMU SYD i Ribe kurset GWO Blade Repair, for indhold, datoer og tilmelding: https://www.amusyd.dk/gwo-blade-repair.html

Vær opmærksom på, at hvis du skal deltage på et GWO godkendt kursus for første gang, skal du oprette en personlig WINDA-profil, på: https://winda.globalwindsafety.org/register/delegate/

Dit WINDA ID skal herefter oplyses ved tilmelding til dit GWO-kursus. WINDA er en global database udviklet med det primære formål at verificere certificeringsstatus af GWO-certificerede kursusudbydere og træningsstatus for deltagere, der har deltaget på et GWO-certificeret kursus.

 

ActSafe kurserne gennemføres i henhold til ISO 22846-1 og 2 standarderne (Standards for Rope Access systems) godkendt at DNV-GL.

Confiend Space kurset følger retningslinjerne i de Engelske retningslinjer for Confiend Space (Performance Criteria of the UK National Occupational Standards: Working in High Risk Confined Spaces)

Har du behov for special træning, akutte behov eller ønsket om en firmaaftale, kontakt venligst vores Full-service koordinator.

 

Kurser