Specialkurser


Specialkurser

Vi har en bred viden og erfaring med kursusaktiviteter for industri, håndværk, transport og service samt andre brancher.

For brand og redning har vi samlet dyreredning af mindre eller større dyr, redning og evakuering i højden samt praktikvejlederkurserne på denne side.

Det brede udbud til andre typer virksomheder end brand og redning, omfatter varmt arbejde (se under brand), epoxy, §17, gaffeltruck certifikatkursus B, rebadgang med ActSafe Power Ascender i byggeri og andre vanskeligt tilgængelige steder, confined Space for industri, inspektion, kloak m.fl. Masteredning, højderedning i højlagre – vi har mange kompetencer parat.

Ring og hør nærmere om mulighederne til John Møller Jensen på tlf. 30464880

Kurser

Velkommen til kursusoversigten

I menuen til venstre finder du kursusoversigten, opdelt efter emne.
Når du har fundet det ønskede kursus, får du oplysninger om indholdet ved at klikke på navnet i den første spalte. I anden spalte kan du se antallet af oprettet hold, og i tredie spalte kan du se, om kurset er optaget, aflyst eller om der stadig er ledige pladser.

Ønsker du at tilmelde dig kurset, klikker du på navnet og derefter på tilmeld nu.

Hvis du er i arbejde eller tilmelder ansatte for en virksomhed, vil du blive overført til www.efteruddannelse.dk. Hvis du er ledig eller tilmelder ledige for f.eks. et jobcenter, vil du fortsat blive på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7 9 13 4444

Vi glæder os til at modtage din tilmelding